Onlinebutiker med skidutrustning

Handlar ni er skidutrustning online blir slutpriset oftast lägre än i en vanlig butik. Här hittar ni alla de bästa onlinebutikerna som säljer skidor, snowboards, pjäxor, goggles osv online.

Alla butiker

Outdoorexperten har inga skidor för utförsåkning eller snowboards men har skidor för längdskidåkning från några av de bästa märkena samt även pjäxor och stavar för längdskidåkning. Ni hittar även lavinutrsutning, hjälmar och skidkläder här.
Decathlon har ett stort utbud av skidutrustning och snowboards i sitt sortiment. Många artiklar är från deras egna märken med mycket förmånliga priser.
Sportshopens onlinebutik är packad med skidartiklar från flera av de största märkena inom skid- och snowboardvärlden..
Scandinavian Outdoor har ett brett sortiment inom outdoor aktiviteter för både olika typer av vintersport, både för skidåkning utför och längdskidåkning.
Burton Snowboards är märket som många snowboardåkare vänder sig till när de ska handla snowboard eller snowboardutrustning. I Burtons egna onlinebutik hittar ni deras nyaste snowboards och bra deals på all möjlig utrustning.
Märken, bl a:
Hos outdoorbutiken Outnorth hittar ni förutom ett av Sveriges bästa outdoorsortiment även skidor, stavar och splitboards. Även längdskidor, stavar, goggles, skidhjälmar och mycket annat finns tillgängligt här.
Bergfreunde är en tysk onlinebutik med outdoorutrustning där även skidutrusnting är en del av utbudet. Här hittar ni exempelvis pjäxor, goggles mm från många av de bästa märkena till fina priser.
Skistart är kanske Sveriges mest kompletta onlinebutik när det handlar om utrustning för längdskidåkning och turskidåkning men säljer numer även utrustning för alpin skidåkning. Välj och vraka bland många av marknadens bästa märken för din skidåkning.
Snowinn är en stor onlinebutik med högklassiga märken och ett stort stort utbud av skidor, snowboards och alla utrustning ni kan tänkas behöva.

Fler onlinebutiker med skidutrustning

Nedan hittar ni ytterligare butiker med ett bra utbud inom skidutrustning, snowboardutrustning osv.
  • Alpingaraget - fysisk butik i Stockholm men även ett bra onlinesortiment
  • Boardstore - det mesta för snowboardåkaren
  • Länna Sport - Stockholms största sportbutik finns även på nätet med ett bra utbud av skidutrustning
  • Junkyard - speciellt inriktade på snowboardutrustning
  • Sport Conrad - väldigt populär tysk onlinebutik
  • Stadium - många billiga märken men även flera av de bättre